Ponykamp

Zomerkampen van, twee of drie dagen, veel paardrijden en gezellig met elkaar in de stallen slapen. Vanaf €80,- per persoon.

In de kerstvakantie hebben wij ook ééndaagse winterkampen voor €40,- per persoon.

Dressuurwedstrijd

Onderlinge wedstrijden op de manege. Iedere deelnemer ontvangt na de proef een rozet en een protocol met jurycommentaar. De nummers 1 t/m 3 van elke groep ontvangen ook nog een beker.

De dressuurwedstrijden worden gehouden op de vrijdagavond en zaterdagen in de meivakantie (22 en 23 mei 2020) en in de herfstvakantie (23 en 24 oktober 2020)

Oefenen van de proeven gebeurd in de weken voor aanvang van de wedstrijd in de manegelessen. Kosten voor deelname aan de wedstrijden zijn €9,00. Inschrijven via het inschrijfformulier dat de ruiters in de lessen ontvangen.

Springwedstrijd

Onderlinge wedstrijd op de manege. Iedere deelnemer ontvangt na het parcours een rozet en een protocol met jurycommentaar. De nummers 1 t/m 3 van elke groep ontvangen ook nog een beker. De beste van elke categorie ontvangt ook nog een wisselbeker.

De springwedstrijden worden gehouden op een vrijdagavond en zaterdag in maart (27 en 28 maart 2020) en november 2020. 

Oefenen van een springparcours gebeurd in de weken voor aanvang van de wedstrijd in de manegelessen. Kosten voor deelname aan de wedstrijden zijn €9,00.  Inschrijven via het inschrijfformulier dat bij de leslijst ligt.

Carrouselwedstrijd

Deze wedstrijd wordt 1 keer per jaar georganiseerd voor alle groepen. De maanden december en januari staan in het teken van het rijden in teamverband, carrousellessen. Met als afsluiting een spectaculaire wedstrijd in het eerste weekend van februari. Alle groepen doen hier in principe aan mee, wil je hier niet aan mee doen, meld dit dan tijdig bij de instructeur zodat zij er rekening mee kan houden met de indeling.  Kosten voor deelname zijn € 5,- per ruiter. Iedere ruiter ontvangt na deelname een rozet en als groep krijg je gezamenlijk een protocol met jurycommentaar. Voor elke poule is er ook nog een orginaliteitsprijs te winnen.

Eigen inbreng van de groep
Het carrouselteam besluit samen wat het thema van de door hun gereden proef wordt. Naar aanleiding van het thema zorgen zij, in overleg met de instructeur, zelf voor muziek en kleding. 

Crosschallenge wedstrijd

Deze wedstrijd wordt 1 keer in het jaar georganiseerd voor de meer gevorderden groepen. Het is een wedstrijd in teamverband en er wordt gestreden om de titel voor beste groep.  Er worden verschillende onderdelen verreden en voor elk onderdeel zijn punten te verdienen. De winnaar is de groep die het hoogste puntentotaal behaalt.

Onderdelen uit deze wedstrijd zijn:

- Het springparcours

- De cross

- De TREC

- De obstakel run

Top